ggz medewerkers inhuren? GGZ personeel nodig?

GGZ Personeel

Op zoek naar goede zorg medewerkers? Wij hebben ze in huis: deskundige en gemotiveerde mensen met ervaring in de GGZ, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg en Thuiszorg. 

Wij staan klaar om nog een tandje bij te schakelen en alle ondersteuning te bieden die nodig is. Wij denken graag met u mee om een goede bezetting te realiseren.

Praten over mogelijkheden of nu iemand nodig?
Bel of mail ons. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Neem contact op

GGZ Personeel

De zorg lijdt al al vele jaren onder personeelstekorten en de GGZ treft het al niet beter: GGZ medewerkers zijn lastig te vinden. Komt uw zorgverlening ook in het gedrang door een gebrek aan goede vakmensen? Dan is het zaak dat iemand u die mensen levert. GGZ Vervoer en Personeel detacheert en bemiddelt in gemotiveerde, ervaren zorgprofessionals.

GGZ Personeel, uw bemiddelingsbureau

GGZ Vervoer en Personeel beschikt over een groot netwerk van deskundige mensen. Mensen die hun deskundigheid inzetten op flexbasis of voor opdrachten voor langere perioden. Als uitzend, detachering en bemiddelingsbureau brengen wij het aanbod van deze zorgprofessionals en de vraag van zorginstellingen bij elkaar. 

Onze ggz medewerkers komen van verschillende niveaus uit verschillende zorgsectoren: de GGZ, de jeugdzorg, de verslavingszorg, enzovoorts. Het zijn gemotiveerde vakmensen die flexibiliteit in hun carrière zochten en op eigen benen zijn gaan staan. Kwaliteit leveren ervaren deze professionals als iets vanzelfsprekends.

Goede ggz medewerkers

De juiste mensen op de juiste plaats. Dat klinkt goed. Maar beschikbaarheid op zichzelf is geen criterium. Relevante ervaring en deskundigheid wel. En of het past, binnen het team, bij de zorginstelling.

We kennen al onze ggz medewerkers persoonlijk. Bovendien hebben we veel ervaring met de verschillende zorgsectoren. In onze planning proberen we daarom een zo goed mogelijke match te maken tussen zorginstelling en zorgprofessional. 

Daarbij speelt nog iemand een rol: de cliënt. Steeds nieuwe gezichten geeft onrust en kan lijden tot ontwrichting. Iedereen is daarom gebaat bij zoveel mogelijk vaste gezichten. 

Ook voor de samenwerking met collega's is continuïteit in zorgpersoneel een voordeel. Als bemiddelingsbureau proberen we met al deze factoren rekening te houden.

Structureel, incidenteel en 24/7

Morgen iemand nodig, of liever vandaag nog? GGZ Personeel gaat meteen aan de slag the minute dat uw aanvraag binnenkomt. Vaak kunnen we na een uur al iemand leveren. 

Of u nu met spoed een dienst heeft op te vullen, of u zoekt GGZ medewerkers voor ondersteuning bij vakantie, we spannen ons in om uw instelling zo goed en snel mogelijk te helpen te ontzorgen.

In heel Nederland

GGZ Personeel is gevestigd in Noord-Holland, maar onze ggz medewerkers komen uit het hele land. We bemiddelen van Texel tot Terneuzen, van Amsterdam tot Assen. Zoekt u zorgpersoneel voor uw instelling? Aarzel niet en neem contact op. We vertellen u graag meer over onze GGZ-personeelsdiensten.

GGZ Vervoer nodig?

Opzoek naar een hoogwaardige manier van GGZ vervoer? Laat ons helpen. Wij werken hard aan een betere wereld waarin iedereen de zorg krijgt die hij/zij verdient. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden of maak een afspraak.