GGZ Vervoer Nederland - Over ons

Over GGZ Vervoer Nederland

Zorg kan altijd beter, professioneler, warmer. GGZ Vervoer Nederland werkt dan ook hard om betrokkenen de kwaliteit te bieden die zij verdienen. Cliënten, patiënten, zorginstellingen, RAV's en gemeenten.

Weten wat dat voor u betekent? 

Neem contact met ons op

Over ons

GGZ Vervoer Nederland is een particulier initiatief van een deskundigen uit het veld: François Moulay (GGZ-agoog). Een bekwame zorgprofessional met ruime werkervaring in de GGZ (zowel acuut, langdurig als forensisch), de verslavingszorg en de jeugdzorg.

Met een hoogwaardige GGZ vervoersdienst wil François en zijn team een bijdrage leveren aan de verbetering van de zorg voor kwetsbare mensen in de regio Noord-Holland, en ver daarbuiten!


Onze missie

De verbetering van de kwaliteit van zorg; daar willen wij heel graag hard aan werken. Zowel op het gebied van GGZ vervoer als dienstverlening door zorgprofessionals. 

Door kwalitatief hoogstaand en tegelijkertijd betaalbaar vervoer en personeel te leveren, willen wij een omgeving creëren waarin de zorg volledig tot zijn recht komt. Met die missie in ons achterhoofd heben wij GGZ Vervoer Nederland opgericht.


Onze visie

Goede zorg? Zorg op maat. Onze dienstverlening werkt alleen als die goed past. Passend voor de behoefte van de klant, passend voor de kwetsbare mensen die erbij betrokken zijn. En dus richten we ons op GGZ vervoer waar zowel de cliënt als de betrokken zorginstelling zich goed en veilig bij voelt. Tegen een prijs die te verantwoorden valt. 

Lees meer over ons GGZ vervoer  Lees meer over repatriëring

De persoon achter GGZ Vervoer Nederland

GGZ Vervoer en GGZ Personeel - François Moulay

François Moulay // GGZ Agoog

Zorgprofessional en werkzaam in de acute, langdurige en forensische psychiatrie en jeugdzorg.