Wij zijn er voor je!

Voor zelfstandig zorgprofessionals

Juist in deze periode zijn wij er voor jou als zelfstandig zorgprofessional. Het zijn onzekere tijden die invloed hebben op je mentale en fysieke gezondheid én op je onderneming. Daarom houden we nauw contact en kijken we hoe we je kunnen ondersteunen in deze periode.

Over het coronavirus

Natuurlijk doen we er bij GGZ Vervoer Nederland alles aan om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We volgen de algemene richtlijnen van het RIVM geldende protocollen en richtlijnen, zoals de KICK-protocollen van Vilans.

Lees de informatie goed door voor aanvang van een dienst en handel ernaar. Zo dragen we met zijn allen bij aan de reductie van verdere verspreiding van het coronavirus, het beschermen van zorgverleners en cliënten én het in stand houden van de continuïteit van zorg.

Protocollen en richtlijnen zorginstellingen

Ben je op zoek naar de specifieke richtlijnen van zorginstellingen? Dan raden we je aan om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende zorginstelling waar je je opdracht gaat uitvoeren. Zij hebben de meest recente versie en kunnen deze met je delen.

Advies van het RIVM  Meer info voor zzp'ers 
                     Voor zorginstellingen


Terug naar overzicht